ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός στα social media με τον Παϊρότζ και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ

«Αναβρασμός» στο διαδίκτυο μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χαμός στα social media με τον Παϊρότζ και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την αποδοχή των προτάσεων της Pan Asia για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον αναμένεται η έλευση του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ ώστε να δρομολογηθεί η συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στο τριφύλλι.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν κινητοποιήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι παρακολουθούν τα γεγονότα που οδηγούν στη νέα πραγματικότητα για την ΠΑΕ, σχολιάζοντας στα social media τα περί του συλλόγου.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού είναι η ανυπομονησία για την μετάβαση στη νέα πραγματικότητα και για την διευθέτηση όλων των προβλημάτων που έχουν φέρει το τμήμα ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, καθώς το τελευταίο διάστημα, εκφραζόταν όλο και περισσότερο η δυσαρέσκεια προς τους χειρισμούς του Γιάννη Αλαφούζου.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...