ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για Αλαφούζο

Η υποδοχή των εξελίξεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για Αλαφούζο

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υποδέχθηκε με αρκετά ερωτήματα τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την αποδοχή των όρων της Pan ASIA από τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς οι εξελίξεις ουσιαστικά δρομολογήθηκαν από την ημέρα που το MoU του Athens Alive προς την ελληνική κυβέρνηση.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου έχει αρκετές απορίες για τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η προοπτική του Athens Alive και περιμένει εξηγήσεις από τον Mr ΣΚΑΪ για την όλη συμπεριφορά του στην προοπτική του Athens Alive.

Oυσιαστικά, από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ βγαίνει η ερώτηση του γιατί υπήρξε τόση βιασύνη από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ώστε να προχωρήσει στην πώληση, πριν μπει η υπογραφή της κυβέρνησης στο MoU του Athens Alive.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.