ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:00 - NS5, PANATHINAIKOS24.GR)

Για την τιμή και τη φανέλα

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα για να δείξει σε όλους ότι παρά τα όσα συμβαίνουν, παραμένει μεγάλος.

Για την τιμή και τη φανέλα

Μετά την αφαίρεση 3 βαθμών, λόγω Βέμερ, και τα πάρα πολλά προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι και όχι μόνο, ο Παναθηναϊκός καλείται σήμερα να δείξει ότι παραμένει μεγάλος και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ελλάδας, τη Νέα Σμύρνη.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν στις 19:00 τον Πανιώνιο και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να φύγουν με τους 3 βαθμούς από την Πλατεία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε κόντρα στον Ατρόμητο με μία μόνο αλλαγή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του,  από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη και Ινσούα, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία και παίρνει τη θέση του Οικονόμου.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Τζανδάρης με τον Κάτσε, με τους Λουντ και Μουνιέ στα πλάγια. Ο Λουτσιάνο θα βρίσκεται από τον Δώνη, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.