ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έχασε το πρωτάθλημα ο Μπουρούσης

Οι Lions του Μπουρούση γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στους τελικούς και έχασαν το τρόπαιο.

Έχασε το πρωτάθλημα ο Μπουρούσης

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής στο πρωτάθλημα της Κίνας, ωστόσο δεν μπόρεσε να προβάλλει ουσιαστική αντίσταση στην Λιαονίνγκ.

Η Λιαονίνγκ επικράτησε με 100-88 των Λάιονς, έκανε το 4-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Κίνας και κατέκτησε το φετινό τρόπαιο, αφήνοντας την ομάδα του Έλληνα σέντερ με πικρή γεύση στο φινάλε.

Στο τελευταίο ματς των Λάιονς για τη σεζόν, ο «Μπουρού» σημείωσε ακόμη ένα double-double, έχοντας 10 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...