ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη

Aυτοί είναι οι έντεκα εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του τριφυλλιού, με τους Κολοβέτσιο και Κουρμπέλη δίδυμο στην άμυνα, αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Γιόχανσον.

Τα χαφ θα καλύψουν οι Εργκίς Κάτσε και Φάνης Τζανδάρης, με τον Μουνιέ να τοποθετείται στο αριστερό φτερό και τον Λουντ στο δεξί.

Ο Χρήστος Δώνης θα είναι για ακόμη μια φορά ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, έχοντας τον Λουτσιάνο Νέβες ένα κλικ πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...