ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλό με άνεση, Λουτσιάνο και ωραία γκολ!

Η δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα είχε πολλά αξιοσημείωτα highlights.

Διπλό με άνεση, Λουτσιάνο και ωραία γκολ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα του Πανιωνίου, ένα αποτέλεσμα που ήρθε με πολλή μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Αιτία γι’ αυτό το γεγονός ήταν τα δύο απανωτά γκολ των «πρασίνων» στο 35ο και το 38ο λεπτό, που ουσιαστικά «έκοψαν» τα «πόδια» των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Βλαχοδήμου στο υπόλοιπο ματς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά τη μαχητική της φυσιογνωμία παρά τα, πάσης φύσεως προβλήματα που υπάρχουν, ήταν ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Κότνικ στο 35ο λεπτό χάρη στην εξαιρετική έμπνευση που είχε, χτυπώντας απευθείας φάουλ από πλάγια δεξιά θέση. Τρία λεπτά αργότερα, με μια απλή πάσα, ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανιωνίου, σερβίροντας… πάρε-βάλε πάσα στον Λουντ ο οποίος δεν λάθεψε.

Ο 25χρονος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς η ρήξη χιαστού που υπέστη με τη Λάρισα τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Αν και επέστρεψε στα τέλη της σεζόν, έδειξε ότι είναι διψασμένος για μπάλα και απέδειξε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού από τη μέση και μπροστά κατά τη διάρκεια της σεζόν θα ήταν διαφορετική με εκείνον στην ενδεκάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άξια αναφοράς ήταν και η συνεργασία Made in Sweden, μεταξύ του Γκιγιέρμο Μολίνς και του Ματίας Γιόχανσον στο τρίτο γκολ της ομάδας. Οι δυο τους έφυγαν στην αντεπίθεση, άλλαξαν τη μπάλα υπέροχα, με τον Μολίνς να εκμεταλλεύεται το τακουνάκι του Γιόχανσον, τσιμπώντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή. Κάπως έτσι ήρθε το δεύτερο διπλό του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 1-0 επί της Λάρισας στο AEL FC Arena.

Συνολικά, αυτό ήταν το πέμπτο εκτός έδρας τρίποντο επί εποχής Ουζουνίδη στο πρωτάθλημα (εξαιρούνται τα πλέι οφ), έπειτα από το 1-0 στο Περιστέρι, το 5-0 στην Τρίπολη, το 3-2 στο ΟΑΚΑ και το 1-0 στη Λάρισα φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...