ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά προσπαθούν όσο μπορούν»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά προσπαθούν όσο μπορούν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Για το ματς: «Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Θα ήταν πιο εύκολη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά με πολύ σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι. Περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια να τελειώσουμε τη χρονιά.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπορεί να ζητάω πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο και προσπαθούν όσο μπορούν. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς με τον ΠΑΟΚ από άποψη γοήτρου και πρεστίζ. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις στα υπόλοιπα…».

Για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά: «’Ημασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι. Εξουδετερώσαμε Σπιριντόνοβιτς και Μασούρα και δεν είχαμε πρόβλημα. Εμείς κάναμε μέτριο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε κάποια πράγματα που θέλαμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους παίκτες και τι τους δίνει κίνητρο: «Ο προσωπικός τους εγωισμός. Είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν παίζουν σε μικρή ομάδα. Έχει μείνει μικρό διάστημα, να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, να συνεχιστεί η προσπάθεια…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...