ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε νέα αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Ελήφθη η απόφαση και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προχωρούν σε νέα αποχή.

Σε νέα αποχή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού | panathinaikos24.gr

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, προκειμένου να ενημερωθούν για τα οφειλόμενά τους.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι 5.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άπαντες δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όσα άκουσαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου και έπειτα από μίνι σύσκεψη στα αποδυτήρια αποφάσισαν ομοφώνως να απέχουν τόσο από την σημερινή προπόνηση, όσο και από εκείνη της Τετάρτης, καθώς την Τρίτη έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Η διοίκηση πρότεινε στους παίκτες να τους καταβληθεί ένα ποσοστό της τάξεως του 35% από τη δόση του Δεκέμβρη και στις 15 Μαΐου να εξοφληθεί όλος ο Φεβρουάριος και τα υπολειπόμενα του Δεκέμβρη. Στο άκουσμα της εν λόγω πρότασης, οι παίκτες αντιπρότειναν την καταβολή του 70% των μισθών του Δεκέμβρη μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Το αίτημα των ποδοσφαιριστών θα εξεταστεί από τη διοίκηση η οποία θα απαντήσει την Τετάρτη.

Πάντως, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έδειξαν ότι έχουν φτάσει στα όριά τους και πως δεν θα κάνουν πίσω εάν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης προς εκείνους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close