ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανησυχία στο Βέλγιο για την εμπλοκή Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό!

Παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ αναμένεται να μεταβεί στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας ώστε να τρέξουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπόθεση της εμπλοκής της Pan Asia στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να αφορά μόνο τους φίλους του τριφυλλιού, που προσδοκούν λύση στα θέματα του τμήματος, αλλά και τη βελγική Μουσκρόν!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βελγικά δημοσιεύματα, στη Μουσκρόν παρακολουθούν τις τελευταίες κινήσεις του Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ με αγωνία, καθώς φοβούνται πως η πιθανή οριστικοποίηση της εμπλοκής του στον Παναθηναϊκό θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον σύλλογο.

Ο Ταϋλανδός απέκτησε στις 26 Μαρτίου το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μουσκρόν και αναμένει την έγκριση του εγχώριου Διαιτητικού Δικαστηρίου ώστε να αναλάβει και επισήμως τις τύχες του συλλόγου. Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, άπαντες στον σύλλογο περιμένουν από τον Πιεγκμπονσάντ μια επίσημη τοποθέτηση, όσον αφορά το πλάνο του για την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Από τους Βέλγους διαρρέεται ότι η επίσημη εμφάνιση του Παϊρότζ στο προσκήνιο και η διενέργεια συνέντευξης Τύπου θα συμβεί στα μέσα Μαΐου, με τους φίλους της Μουσκρόν να αγωνιούν περιμένοντας να ακούσουν το πλάνο της επόμενης σεζόν αλλά και το τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close