ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντίνου σε παίκτες: «Ενημερώστε μας για να βάλουμε την Κ20»

Το αίτημα των ποδοσφαιριστών προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου, οι απειλές για αποχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η απάντηση για την... Κ-20!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν την απόφαση να απέχουν από τη σημερινή προπόνηση αλλά και από εκείνη της Τετάρτης, καθώς δεν ικανοποιήθηκαν από τα όσα άκουσαν δια στόματος Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί ώστε να συζητήσει τα των πληρωμών με τους ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες ζήτησαν να λάβουν το 35% της δόσης του Δεκέμβρη έως τη Δευτέρα, με αργότερη ενημέρωση επί του ζητήματος την Παρασκευή, θέτοντας στον Βασίλη Κωνσταντίνου ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, τότε θα σκεφτούν σοβαρά την αποχή και στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση εξαρτάται από τον Γιάννη Αλαφούζο, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές στο να τον ενημερώσουν για το αν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποχή από το ματς, ώστε ο Παναθηναϊκός να κατέβει την Κυριακή με την Κ-20!

Εδώ πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα και οι ποδοσφαιριστές δεν κατέβουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τότε δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν αρκετά μέλη της Κ-20 επειδή κάνουν προπόνηση και συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα, άρα θα χρειαστεί η συνδρομή και της Κ-17.

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάει στον Ολυμπιακό…
Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάει στον Ολυμπιακό… 4.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close