Η δεύτερη τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου, που έκανε λόγο για αποδοχή -χωρίς περιστροφές- της πρότασης της Pan Asia για τον Παναθηναϊκό, άνοιξε τον δρόμο για την έλευση του Ασιάτη επιχειρηματία στην Ελλάδα.

Η άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Αθήνα -πιθανότατα την Τετάρτη- θα δρομολογήσει τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ. Η επιθυμία του εκπροσώπου της Pan Asia είναι να μπουν σε τελικό στάδιο οι συζητήσεις για το τριφύλλι και να συζητηθεί η ουσία της υπόθεσης: τα χρέη της ΠΑΕ.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, καθώς η έλευση του Παϊρότζ στην Αθήνα και η έκβαση των συζητήσεων θα κρίνουν το εάν θα προχωρήσει ή όχι η εμπλοκή της Pan Asia στον Παναθηναϊκό. Πρότζεκτ που για να τεθεί προς την ολοκλήρωσή του, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία σχετικά με την διευθέτηση των χρεών.

Πάντως, όπως φαίνεται, στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας πιθανότατα θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πως θα καταλήξει η υπόθεση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Pan Asia. Ο χρόνος πάντως κυλά αντίστροφα για το τριφύλλι, καθώς θα πρέπει να βρεθεί σύντομα λύση ώστε να αποφευχθεί το ναυάγιο…