ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια για Αβράαμ Γκραντ στον Παναθηναϊκό

Αυτός φέρεται να είναι ο εκλεκτός για πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε περίπτωση που γίνει το deal Αλαφούζου - Pan Asia.

Σενάρια για Αβράαμ Γκραντ στον Παναθηναϊκό

H άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπογκσάντ στην Ελλάδα -πιθανότατα την Τετάρτη- θα δρομολογήσει τις εξελίξεις σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής της Pan Asia στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Ασιάτης επιχειρηματίας θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα με την υπόθεση της Pan Asia «τρέχουν» και διάφορα σενάρια που αφορούν την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, με το όνομα του Αβράαμ Γκραντ να «παίζει» για το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου στο τριφύλλι, σε περίπτωση που γίνει το deal με το εν λόγω fund και ο σύλλογος αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο Ισραηλινός είχε διατελέσει προπονητής στην Τσέλσι για κάποιο διάστημα και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του και φίλο του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, Πίνι Ζάχαβι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...