ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η απορία των παικτών για Βέμερ και η απάντηση Κωνσταντίνου

Τι ειπώθηκε στο Κορωπί για το θέμα του Βέμερ και ποια ήταν η απάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η απορία των παικτών για Βέμερ και η απάντηση Κωνσταντίνου

Πέρα από τις σκέψεις για αποχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των ποδοσφαιριστών, η συζήτηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί έπιασε και άλλους άξονες της επικαιρότητας, όπως το τι συμβαίνει με την Pan Asia αλλά και για το θέμα του Βέμερ.

Οι «πράσινοι» ήταν εξοργισμένοι με τη διαχείριση της υπόθεσης Βέμερ και δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» ότι οι βαθμοί που κέρδισαν στο γήπεδο την Κυριακή με τον Πανιώνιο χάθηκαν από δικαστικές αποφάσεις. Για τον λόγο αυτόν, απηύθυναν την εξής ερώτηση στον Βασίλη Κωνσταντίνου, σύμφωνα με την «Πράσινη»: «Με τον Βέμερ τι γίνεται; Εμείς κερδίζουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο και εσείς δεν πληρώνετε τον Βέμερ και χάνουμε βαθμούς».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε τα εξής: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούμε στην προσφυγή και θα πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Τα χρήματα τα έχουμε, αλλά κερδίζουμε χρόνο, διότι θέλουμε να ικανοποιηθούν και άλλοι πιστωτές με λίγα χρήματα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.