ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικαίωση ή πληρωμή: Οι δύο δρόμοι της υπόθεσης Βέμερ

Κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση για το θέμα του Γερμανού μπακ. Τι περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Δικαίωση ή πληρωμή: Οι δύο δρόμοι της υπόθεσης Βέμερ

Την Τετάρτη θα γίνει συζήτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού για αφαίρεση της ποινής του -3 για την υπόθεση Βέμερ. Οι «πράσινοι» αναμένουν την ενημέρωση/απόφαση του Διαιτητικού, έχοντας προσφύγει εκεί με την ελπίδα ότι η ποινή θα εξαλειφθεί από τη στιγμή που ο Βέμερ έχει λάβει μια δόση από τα οφειλόμενα και όχι ολόκληρο το ποσό.

Αύριο, το Δικαστήριο θα αποφανθεί σχετικά με το πολύκροτο θέμα του Γερμανού αμυντικού, μια υπόθεση που έχει στοιχίσει ήδη έξι βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Στον σύλλογο υπάρχει η αίσθηση ότι θα δικαιωθούν, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό, τότε η λύση είναι μια για να αποφευχθεί το ναυάγιο.

Εάν δεν δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός, τότε η διοίκηση θα πρέπει να εξοφλήσει πλήρως τον Βέμερ (που ζητά 530.000 ευρώ) είτε μέχρι την Παρασκευή, είτε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθεί το τρίτο -3 που συνεπάγεται αυτομάτως με αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα και υποβιβασμό στην Football League.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.