ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζέιμς: «Αυτά πρέπει να κάνουμε στη Μαδρίτη»

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέδειξε τα σημεία κλειδιά για τον Παναθηναϊκό εν όψει του Game 3 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Τζέιμς: «Αυτά πρέπει να κάνουμε στη Μαδρίτη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:

Για το αυριανό ματς με τη Ρεάλ: «Έχουμε καλές πιθανότητες να παίξουμε το παιχνίδι μας. Κλειδί θα είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο παιχνίδι μας πήραν πολλά επιθετικά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, έχουμε υψηλό κίνητρο. Δεν θα τελείωσει κάτι με μία νίκη. Ελπίζουμε να πετύχουμε δύο, βλέπουμε πρώτα το αυριανό ματς, μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος. Είναι μακριά να σκεφτόμαστε την Παρασκευή, προηγείται το τρίτο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Γιουλ: «Είμαι χαρούμενος για αυτόν, επέστρεψε μετά από καιρό. Του εύχομαι να είναι υγιής και περαστικά, να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν. Είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιους παίκτες στο παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.