ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο για Γιουλ: “Θα παίξει, θυμώνει όταν τον κρατάω στον πάγκο”

Για την επιστροφή του Γιουλ, αλλά και για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο.

Λάσο για Γιουλ:

Αρχικά, ο Λάσο είπε: «Ο Γιουλ θα παίξει. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν θα έπαιζε. Προπονείται στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εδώ και 15-20 μέρες. Χωρίς την δουλειά του, δεν θα ήταν εφικτό αυτό. Τον βλέπω καλά και το να περιορίσεις τα λεπτά του είναι περίπλοκο όταν είσαι προπονητής τους, γιατί θυμώνει όταν τον κρατάω στον πάγκο. Ωστόσο, ξέρει πως είναι το πρώτο του παιχνίδι εδώ και καιρό και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής».

Στη συνέχεια, στάθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού Superfoods: «Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ποικιλία στο ρόστερ της. Ο Καλάθης και ο Τζέιμς είναι κυρίαρχοι παίκτες στις θέσεις 1 και 2 και ο κόουτς Πασκουάλ διαθέτει κι άλλους ταλαντούχους παίκτες για το rotation. Επίσης, έχει μεγάλη αθλητικότητα στις θέσεις 3, 4 και 5. Αυτό επιτρέπει στον Πασκουάλ να χρησιμοποιεί διαφορετικά σχήματα, είναι επικίνδυνοι πίσω από τα 6.75 και στην άμυνα μπορούν να κάνουν επίσης πολλά λόγω αθλητικότητας. Είμαστε σίγουροι πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει κάτι νέο, αλλά αυτό δεν θα μας εκπλήξει. Αυτό συμβαίνει από τις ομάδες σε σειρές πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.