ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, είμαστε έτοιμοι για τον Γιουλ»

Οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού κατά την αναχώρηση της αποστολής για Μαδρίτη.

Πασκουάλ: «Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, είμαστε έτοιμοι για τον Γιουλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

Για το Game 3 με τη Ρεάλ: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε καλά στην άμυνα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, εκτός από μια περίοδο. Ένα κακό δεκάλεπτο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Είμαστε καλά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και ένταση, να είμαστε προσηλωμένοι. Σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι και τη νίκη. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας, κάτι που φάνηκε σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζουμε να το βρούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Πρέπει να νικήσουμε, αν γίνει αυτό όλοι εσείς θα γράψετε ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε, κανείς δεν θα θυμάται τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι».

Για την πιθανότητα επιστροφής του Γιουλ: «Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης θα επιστρέψει. Σε αγωνιστικό κομμάτι, θα μας δυσκολέψει σίγουρα την αποστολή μας. Είμαστε πάντως προετοιμασμένοι γι’αυτό το ενδεχόμενο αλλά και έτοιμοι να δώσουμε την μάχη μας για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...