ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία παικτών, διοίκησης – Τέλος η αποχή στο Κορωπί

Τα βρήκαν οι ποδοσφαιριστές με τη διοίκηση για τα οφειλόμενα, επιστροφή στις προπονήσεις από Τετάρτη.

Συμφωνία παικτών, διοίκησης - Τέλος η αποχή στο Κορωπί

Τελειώνει η αποχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από τις προπονήσεις, καθώς οι νέες επαφές μεταξύ εκείνων και της διοίκησης για τα οφειλόμενα του Δεκέμβρη βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο.

Παίκτες και διοίκηση βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τα οφειλόμενα, γεγονός που θα δώσει τέλος στη νέα αποχή η οποία αποφασίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, απομακρύνοντας κάθε ενδεχόμενο παράτασης της αντίδρασης των ποδοσφαιριστών και φυσικά της μη συμμετοχής τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κάτι που υπήρχε σαν σκέψη.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία και οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα επιστρέψουν από αύριο (σήμερα έχει οριστεί ρεπό) στις προπονήσεις και την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού: “Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται”..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.