ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είπαν για τις οφειλές Κωνσταντίνου – Λουτσιάνο

Ο Βραζιλιάνος πήγε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας για το θέμα των οφειλών.

Τα είπαν για τις οφειλές Κωνσταντίνου - Λουτσιάνο

Νέα συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει το θέμα των οφειλών προς το πρόσωπό του, μια και ως γνωστόν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει πάρει τα λιγότερα χρήματα απ’ όλους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το κλαμπ του χρωστάει ακόμα και για τον μήνα Σεπτέμβριο!

Στη συζήτηση, παρουσιάστηκαν όλες οι οφειλές της ΠΑΕ προς τον Λουτσιάνο και ο Βασίλης Κωνσταντίνου του είπε ότι θα πάρει κι αυτός 35%, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, την Παρασκευή. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε κάποια χρήματα μπροστά (περίπου 90 με 100.000 ευρώ), προκειμένου να καλύψει η ΠΑΕ το… χαμένο έδαφος και να “τρέξουν” οι δόσεις. Ο πρόεδρος της ομάδας απάντησε ότι θα μεταφέρει το αίτημά του στον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, και θα του απαντήσει.

Παράλληλα, από την πλευρά του κ. Κωνσταντίνου έγινε μια συζήτηση για το αν θα ήθελε να μείνει ο παίκτης μετά το καλοκαίρι, αλλά με μικρότερο συμβόλαιο. Η κουβέντα, φυσικά, από τη στιγμή που τα πάντα είναι ρευστά στον Παναθηναϊκό και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το “αύριο” και αν, τελικά, θα αλλάξει η διοίκηση, ήταν τελείως φιλολογική και τίποτε περισσότερο. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν τη Δευτέρα, για να πάρει ο Λουτσιάνο απάντηση στο αίτημά του για τα χρήματα που ζητάει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.