ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα τρία σημεία που θα κρίνουν το deal για τον Παναθηναϊκό

Οι άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθούν οι δύο άνδρες στις τελικές διαπραγματεύσεις για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα τρία σημεία που θα κρίνουν το deal για τον Παναθηναϊκό

Οι εξελίξεις γύρω από την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό θα δρομολογηθούν από αύριο, Τετάρτη, ημέρα πιθανής άφιξης του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στην Αθήνα. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα συναντηθεί εκ νέου με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ και να διαπιστωθεί εάν τελικά η αλλαγή σελίδας στο τριφύλλι θα γίνει υπό την αρωγή της Pan Asia.

Τα σημεία γύρω από τα οποία θα κινηθεί η κουβέντα των δύο ανδρών είναι τρία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport. Πρώτα και κύρια, οι δύο πλευρές θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία για το χρέος της ΠΑΕ και το τι μέρος θα αναλάβει να καλύψει κάθε πλευρά. Έπειτα, θα γίνει συζήτηση για το ποσό που πρέπει να μπει άμεσα στα ταμεία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες πληρωμές και ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Τέλος, ο τρίτος άξονας αφορά το πως θα καλυφθεί σε βάθος χρόνου το υπόλοιπο των χρεών.

Η επικείμενη επαφή Αλαφούζου – Πιενγκμπονσάντ θα δείξει το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση, αν και υπάρχουν ορισμένα θετικά στοιχεία που προέκυψαν από τις τοποθετήσεις του Mr ΣΚΑΪ ο οποίος τόνισε ότι αποδέχεται την πρόταση των Ασιατών και επιθυμεί να απεμπλακεί άμεσα από την ΠΑΕ, την ώρα που ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δείχνει, μέσω της στάσης του, να βλέπει «ζεστά» το εγχείρημα εισόδου στον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.