ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγιόν: “Παίζει σπουδαίο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ενόψει του game 3 στη Μαδρίτη ο Αγιόν.

Αγιόν:

Ο Μεξικανός σέντερ της Ρεάλ τόνισε: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να σκεφτούμε το Game 3. Θα δούμε στο μέλλον. Το να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη σειρά. Ο Παναθηναϊκός παίζει σπουδαίο μπάσκετ. Έχουν σκληρούς παίκτες κοντά και μακριά από το καλάθι, οι οποίοι είναι αθλητικοί.

 Στη συνέχεια, ο Αγιόν πρόσθεσε: «Το να σκεφτόμαστε πώς θα κερδίσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά είναι απίθανο. Πρέπει να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι και πως θα παίξουμε σωστά τώρα και ο Παναθηναϊκός θα κάνει αλλαγές για το Game 3. Το να σταματήσουμε την αθλητικότητά τους δεν είναι απίθανο, πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να είμαστε σκληροί. Δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε τη σκληράδα στο Game 1, αλλά το κάναμε στο Game 2. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...