ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλαχοδήμος: “Με στενοχωρεί όλο αυτό που γίνεται…”

Για τα όσα βιώνει στον Παναθηναϊκό και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Βλαχοδήμος:

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μιλώντας στο «Εθνοσπόρ» σχολίασε…

«Μας στενοχωρεί πολύ όλο αυτό και το συζητάμε καθημερινά στα αποδυτήρια. Για το πώς χάνει η ομάδα βαθμούς που έχει κατακτήσει στο γήπεδο. Τι να πω; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Για τα άλλα που συμβαίνουν εκτός γηπέδου, εμείς, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να έχουμε καλό κλίμα. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100%. Ξέρουμε ότι πια παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας».

Για το πώς μένει η ομάδα ενωμένη: «Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μάς ένωσαν ως γκρουπ, ως παίκτες και ομάδα. Ο καθένας μας έχει καταλάβει τι γίνεται, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, και προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα για την ομάδα και για τον εαυτό του. Και ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτό και μας κρατάει ενωμένους. Μας έδεσαν όλα αυτά».

Για τις συζητήσεις που υπάρχουν σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας: «Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, για τα γύρω γύρω είναι άλλοι εκείνοι που θα αποφασίσουν. Όμως, όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και τον αγαπάμε θέλουμε να βρεθεί μια λύση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.