ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένταση στην εκδίκαση για Βέμερ: Τι είπε ο δικηγόρος του Γερμανού

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκδίκαση του αιτήματος αναστολής της αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Ένταση στην εκδίκαση για Βέμερ: Τι είπε ο δικηγόρος του Γερμανού

Για ακόμη μια φορά, ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του Γενς Βέμερ έδωσαν «μάχη» στη δικαστική αίθουσα, με τα πνεύματα να οξύνονται κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της αίτησης για αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Η ένταση ανέβηκε όταν η πλευρά του Γενς Βέμερ ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να πληρώσει και τους τόκους, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να εκφράζει την αντίθεσή του.

Ο δικηγόρος του Γερμανού μπακ, Πάρης Ατλαμάζογλου, είπε χαρακτηριστικά: «Με όσα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση της Super League υπέρ του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβανόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά. Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο Παναθηναϊκός. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από την UEFA για χρέη 3 εκατ. ευρώ. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε «γραφικό» τον εκπρόσωπο του Βέμερ, τονίζοντας ότι θέλει να κάνει όνομα στην πλάτη του Παναθηναϊκού, με τον Πάρη Ατλαμάζογλου να συμπληρώνει: «ΗΛίγκα εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ηρακλή».

Κάπου εκεί πήρε θέση και ο δικηγόρος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, λέγοντας τα εξής: «Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα. Όσο για τον Ηρακλή. Βοηθήθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά στο τέλος δεν ζήτησε ξανά την αρωγή μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.