ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις Λέτο – Κουτρουμπή, αναβολή για Πέτριτς

Δύο εκδικάσεις και μια αναβολή για τις υποθέσεις των Σεμπάστιαν Λέτο, Γιώργου Κουτρουμπή και Μλάντεν Πέτριτς.

Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις Λέτο - Κουτρουμπή, αναβολή για Πέτριτς

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τους Σεμπάστιαν Λέτο και Γιώργου Κουτρουμπή περιμένει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι υποθέσεις τους εκδικάστηκαν την Τετάρτη. Ο Κουτρουμπής προσέφυγε κατά της πρωτόδικης απόφασης ζητώντας παραπάνω χρήματα απ’ όσα του οφείλει ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, εκδικάστηκε και η έφεση του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης για τον Σεμπάστιαν Λέτο, με τον σύλλογο να περιμένει την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου. Αντίθετα, αναβολή πήρε η υπόθεση του Πέτριτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...