ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ας μιλήσουμε για εκατομμύρια ευρώ… Πόσο κοστίζει σήμερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ;

Πέρυσι το καλοκαίρι η Ρόμα πούλησε το Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ για 42 εκατομμύρια ευρώ - Πόσο πρέπει να δώσει σήμερα μια ομάδα αν θέλει να τον αποκτήσει;

Ας μιλήσουμε για εκατομμύρια ευρώ... Πόσο κοστίζει σήμερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ;

Ο Αιγύπτιος επιθετικός κάνει μια αδιανόητα εντυπωσιακή σεζόν φέτος «σαρώνοντας» όποιον αντίπαλό βρει στο διάβα του. Μέσα σε λίγους μήνες, από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, κατάφερε να… εκτοξευθεί όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά να αυξήσει και την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.