Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ημέρες για την πορεία των διαπραγματεύσεων του Γιάννη Αλαφούζου με την Pan Asia και τον εκπρόσωπό της, Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, όσον αφορά την είσοδο του διεθνoύς fund στην ΠΑΕ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας μπορεί να μην έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά τους «συμπαίκτες» του στο εν λόγω εγχείρημα που αφορά τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στην Αθήνα και στο καθοριστικό ραντεβού με τον Mr ΣΚΑΪ, το οποίο θα λάβει χώρα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχει δίπλα του τους εξής ανθρώπους.

Στο πλευρό του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ στις καθοριστικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του, ο Ισραηλινός Πίνι Ζάχαβι που ουσιαστικά αποτελεί το «δεξί χέρι» του Ταϊλανδού επιχειρηματία σε κάθε ποδοσφαιρικό deal που έχει κάνει.

Παράλληλα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα έχει στο πλησίον του και τον αδελφό του, ένα επίσης εξέχων πρόσωπο στις ποδοσφαιρικές υποθέσεις του εκπροσώπου της Pan Asia, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ενεργό και σημαντικό ρόλο στις επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι τρεις άνδρες θα έρθουν στην Αθήνα με προθέσεις οριστικοποίησης του deal και δρομολόγησης της νέας διοικητικής σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες και καθοριστικές επαφές τους με τον Γιάννη Αλαφούζο.