ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οπαδοί σε διαιτητές: «Είναι ντροπή, σεβαστείτε την ιστορία του Παναθηναϊκού»

Φραστική επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Μαδρίτη κατά των τριών διαιτητών που σφύριξαν στο Game 3.

Οπαδοί σε διαιτητές: «Είναι ντροπή, σεβαστείτε την ιστορία του Παναθηναϊκού»

Έξαλλοι ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν από κοντά το Game 3 με τη Ρεάλ και δεν δίστασαν να προϋπαντήσουν τους διαιτητές κατά την αναχώρησή τους, εκφράζοντας τα παράπονά τους.

Οι Λοτερμόζερ, Πατέρνικο και Γιόβσιτς τα άκουσαν από τους οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι τους χειροκροτούσαν ειρωνικά κατά την έξοδό τους φωνάζοντας αρκετές φορές τη λέξη ντροπή και τονίζοντας τα εξής:

«Είναι ντροπή σας αυτό που κάνετε. Έχετε αλλάξει τους κανονισμούς, σεβαστείτε την ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.