ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Έχουμε υψηλό κίνητρο για το Final 4»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 3.

Πασκουάλ: «Έχουμε υψηλό κίνητρο για το Final 4»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ:

Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο τον έλεγχο αλλά και πάλι παλέψαμε για να επιστρέψουμε. Στο τέλος είχαμε πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά χάσαμε. Είναι 2-1 αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για το τέταρτο παιχνίδι.

Για το αν περίμενε τέτοια απόδοση από τον Γιουλ: «Οι ομάδες έχουν τρομερό κίνητρο. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο Final 4, άρα καταλαβαίνεις πόσο υψηλό είναι το κίνητρο των παικτών. Ο Γιουλ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε την ποιότητά του, πετυχαίνοντας τρία συνεχόμενα μεγάλα σουτ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.