ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Στα καταστήματα το God of War

Ο νέος τίτλος του PlayStation 4 είναι τώρα διαθέσιμος για την δημοφιλή κονσόλα.

Στα καταστήματα το God of War

Η σειρά God of War μετράει αρκετά χρόνια στην αγορά των videogames και πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Η Sony και το studio της στην Santa Monica ετοίμασαν τη νέα περιπέτεια του Kratos, ο οποίος αφήνει την ελληνική μυθολογία και καταλήγει στην νορβηγική.

Βρίσκουμε τον πρωταγωνιστή να έχει εγκαταλείψει τον Όλυμπο και να έχει βρεθεί με το γιο του, Atreus, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη -συναισθηματικά- στιγμή: να πάει τις στάχτες της γυναίκας τους στην κορυφή ενός βουνού.

Στο ταξίδι αυτό θα συναντήσει πάρα πολλά εμπόδια, δυνατούς εχθρούς, ενώ στις μάχες θα έχει τη βοήθεια του μικρού, όποτε την απαιτήσει.

Διαβάστε με ένα click περισσότερα για το God of War.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ