ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση συμβιβασμού από Κουτρουμπή

Η πλευρά του Γιώργου Κουτρουμπή κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση στον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα.

Πρόταση συμβιβασμού από Κουτρουμπή

Την Τετάρτη, το Διαιτητικό Δικαστήριο προχώρησε στην εκδίκαση της έφεσης του Γιώργου Κουτρουμπή κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα οφειλόμενα του Παναθηναϊκού προς εκείνον.

Η πρώτη απόφαση έκανε λόγο για υποχρέωση καταβολής του ποσού των 292.000 ευρώ στον Έλληνα αμυντικό, με τον ίδιο να ζητά την καταβολή ενός μεγαλύτερου αντιτίμου, της τάξεως των 475.000 ευρώ.

Πάντως, ο δικηγόρος του Κουτρουμπή, Γιώργος Ζελελίδης, κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση στον Παναθηναϊκό που προβλέπει την εφάπαξ πληρωμή ενός μεγάλου μέρους των οφειλομένων και κούρεμα στη συνολική απαίτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.