ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καθημερινή επικοινωνία Παϊρότζ – Αλαφούζου, ποιος ο ρόλος του Ζάχαβι

Καθημερινή είναι η επικοινωνία των δύο ανδρών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι ρόλο παίζει στην υπόθεση ο Πίνι Ζάχαβι.

Καθημερινή επικοινωνία Παϊρότζ - Αλαφούζου, ποιος ο ρόλος του Ζάχαβι

Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ αναμένεται στην Ελλάδα, έχοντας ως στόχο να κλείσει θετικά το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν περί «παγώματος» των επαφών των δύο πλευρών, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας επικοινωνεί αρκετά συχνά με τον Mr ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια, οι συνομιλίες των δύο πλευρών γίνονται σε καθημερινή βάση μέσω e-mail αλλά και δια τηλεφώνου, με τους δύο άνδρες να έχουν ως στόχο την προετοιμασία του εδάφους, ώστε η μεταξύ τους συνάντηση να κυλήσει στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο και να επιτευχθεί συμφωνία.

Από την πλευρά του, ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ φέρεται να είναι αρκετά πληροφορημένος για τις τρέχουσες συνθήκες στην ομάδα, απευθύνοντας ερωτήσεις στον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με τα «καυτά» θέματα του τριφυλλιού, όπως είναι η αδειοδότηση, τα τηλεοπτικά, οι προσφυγές αλλά και το ενδεχόμενο του υποβιβασμού της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταϊλανδός έχει καταστήσει σαφές ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, ώστε να υπάρξει το κατάλληλο έδαφος για να προχωρήσει το πλάνο και να μην ναυαγήσει το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο, που φέρεται να βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Πλέον, απομένει η έλευση του Παϊρότζ στην Αθήνα ώστε να πραγματοποιηθούν οι τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο και να φανεί εάν θα γίνει εν τέλει το deal για τον Παναθηναϊκό. Όπως έχουμε σημειώσει, ο Ταϊλανδός δεν θα έρθει μόνος του στην Αθήνα, αλλά θα έχει στο πλευρό του τον στενό συνεργάτη του, Πίνι Ζάχαβι.

Ο Ισραηλινός θα λάβει μέρος στις τελικές συνομιλίες με την πλευρά Αλαφούζου και θα έχει σημαντικό ρόλο στην εν λόγω υπόθεση, καθώς πρόκειται για πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Πιενγκμπονσάντ, ο οποίος αναγνωρίζει την επιρροή του Ζάχαβι μέσω των επαφών του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.