ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:00)

Απόψε το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Νίκη στο Αιγίνιο και θέλει να πάρει το διπλό ή μην ηττηθεί (στη χειρότερη των περιπτώσεων) ώστε να μην ακολουθήσει την Παναχαϊκή στην Α2.

Απόψε το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» απόψε στο Αιγίνιο, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην έδρα της Νίκης και να πηγαίνει για τη νίκη η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να σώσει την παρτίδα στο παρά ένα και να παραμείνει στην Volley League.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 20:00 την ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την Κυψέλη στην πρώτη αγωνιστική των play-out (3-2 σετ) και τα σενάρια για την κατάληξη της χρονιάς είναι τα εξής:

α) Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ, παραμένει στη Volley League και ρίχνει στην Α2 τη Νίκη Αιγινίου β) Εάν ο Παναθηναϊκός νικήσει με 3-2 σετ, θα πρέπει να έχει διαφορά πόντων καλύτερη από το +3 της Νίκης στο πρώτο ματς (107-104 συνολικοί πόντοι).

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

γ) Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί «καθαρά» με 3-0 ή 3-1 σετ τότε αποχαιρετά την κατηγορία και ακολουθεί την Παναχαϊκή στην Α2 δ) Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-2 σετ, τότε θα έχει ακόμη μια ευκαιρία κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κυψέλη, αναζητώντας στο φινάλε μια νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόουτς Ανδρεόπουλος περιμένει να δει την κατάσταση του Τζόνσον, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και κάνει θεραπείες για να αγωνιστεί όσο μπορεί σήμερα, ενώ θεραπεία στο γόνατο ακολουθεί και ο Μπέλλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.