ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φερνάντεθ: «Να κάνουμε τα πάντα για να μην γυρίσει η σειρά στο Αθήνα – Δημιουργούν απίθανη ατμόσφαιρα»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό.

Φερνάντεθ: «Να κάνουμε τα πάντα για να μην γυρίσει η σειρά στο Αθήνα - Δημιουργούν απίθανη ατμόσφαιρα»

Ενόψει του Game 4 ο Ισπανός φόργουορντ σχολίασε: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουν και τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι κάτι νέο. Την Παρασκευή έχουμε μία ακόμα μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να αποφύγουμε να γυρίσει η σειρά στην Αθήνα με κάθε κόστος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι απίθανη.  Μέσα στο γήπεδο έχουν σχεδόν 20.000 κόσμο. Εάν υπάρξει Game 5 θα πάμε και θα παλέψουμε σίγουρα, αλλά τώρα έχουμε το πλεονέκτημα και παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε σε ένα ακόμα Final Four. Δεδομένης της δύσκολης χρονιάς που έχουμε θα ήταν κάτι απίστευτο για εμάς να προκριθούμε».

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιουλ είπε: «Από τότε που τραυματίστηκε, ξέραμε ότι θα δούλευε ώστε να επέστρεφε στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Όχι μόνο ο κόσμος, αλλά και οι συμπαίκτες του τον απολαμβάνουν τώρα. Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του, αλλά και για τη δυναμική που δίνει στην ομάδα στο παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.