Ο πόλεμος από την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό όχι απλά δε σταματάει, αλλά φαίνεται ότι φουντώνει για καλά κι ενώ βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπη της διοργάνωσης και λίγο πριν από το κρίσιμο παιχνίδι του τριφυλλιού με τη Ρεάλ αύριο, στη Μαδρίτη. Έπειτα από τα όσα έγιναν χθες εις βάρος των «πράσινων» με τις διαιτητικές αποφάσεις που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της αναμέτρησης με τη βασίλισσα, αλλά και μετά την απαγόρευση της Ευρωλίγκας στον Μάνο Παπαδόπουλο να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ήρθε ένα ακόμη χτύπημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου χθες, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τα όσα έγιναν! Η δήλωση ήταν η εξής: «Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα».

Γι αυτές, λοιπόν, τις δηλώσεις, η Ευρωλίγκε ανοίξει πειθαρχική διαδικασία! Προφανώς, στη διοργανώτρια αρχή το… έχουν τερματίσει και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια εχθρική αντιμετώπιση προς τον Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο. Τη στιγμή, μάλιστα, που από το πράσινο στρατόπεδο κρατούν χαμηλούς τόνους και κοιτάζουν το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρεάλ.