ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00 NS1 - PANATHINAIKOS24 LIVE)

Ώρα «διπλού»: ΠΑΟ μπορείς!

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα «ρέστα» του απόψε στο Game 4 στη Μαδρίτη και θέλει να επιτύχει αυτό που δεν τον άφησαν και δεν μπόρεσε να κάνει στο ματς της Τετάρτης, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Ρεάλ.

Ώρα «διπλού»: ΠΑΟ μπορείς!

Στο τρίτο ματς, η νίκη φαινόταν τόσο κοντά, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τα βάλει με όλους και με όλα και να γυρίσει από το -13, αλλά παράλληλα και τόσο μακριά, διότι στο τελευταίο δεκάλεπτο έγιναν όσα… έπρεπε από την αντίπερα όχθη, ώστε το ματς να καταλήξει στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, τα πράγματα είναι σαφή: Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα την τελευταία του ευκαιρία ώστε να πάρει διπλό στη Μαδρίτη, να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να τη στείλει πίσω στην Αθήνα για το 5ο και καθοριστικό ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο Βελιγράδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε το σύνθημα στις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη. Ο Καταλανός πιστεύει στη νίκη, κάτι που φαίνεται να έχει περάσει και στους παίκτες του, οι οποίοι δίνουν σήμερα το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, με στόχο να απαντήσουν στο break της Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο ματς της Αθήνας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έλεγχος του σκορ, οι μυαλωμένες επιλογές στην επίθεση και φυσικά η συγκέντρωση στην άμυνα αποτελούν στοιχεία που θα πρέπει να εφαρμόσει επί 40 λεπτά ο Παναθηναϊκός ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του για το πολυπόθητο διπλό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.