ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ για Ουζουνίδη!

Διαβάστε τι γράφουν οι Σέρβοι για το θέμα.

ΑΕΚ για Ουζουνίδη!

Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ δεν είναι σίγουρο και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες και τα σενάρια για τον διάδοχο του Ισπανού, αν τελικά αποχωρήσει από την Ένωση. Σερβικό δημοσίευμα βάζει στο στόχαστρο της Ένωσης τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά όχι για πρώτη επιλογή, καθώς όπως γράφει το κείμενο, στην κορυφή βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Συγκεκριμένα, η «Mozzartsport», αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ως πρώτο στόχο τον Μιλόγεβιτς και σύμφωνα με την «Mozzart Sport» τον έχει αρκετά ψηλά και ο πρόεδρος, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στην ΑΕΚ θέλουν να λύσουν το θέμα προπονητή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στη συνέχεια να περάσουν στα κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League. Η δεύτερη λύση για την ΑΕΚ είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, που παρά τις δύσκολες συνθήκες, έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα με τους πράσινους”,

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.