ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ θα δείτε το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν για τους πράσινους.

Εδώ θα δείτε το Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στο τέταρτο και κρισιμότερο ματς της σειράς, καθώς αν ηττηθεί τότε θα τελειώσει το όνειρο του Final-4, ενώ αν νικήσει θα φέρει εκ νέου πίσω στην Αθήνα τη σειρά για το 5ο και καθοριστικό ματς.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 22:00 με το NovaSports 1 να καλύπτει τηλεοπτικά τη μεγάλη αναμέτρηση. Όσοι δεν έχετε τηλεοπτική κάλυψη μπορείτε να συντονιστείτε, όπως σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού, στο LIVE του Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...