ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για -6 ο Παναθηναϊκός!

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόοδος στις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Γιενς Βέμερ και οι "πράσινοι" οδεύουν για -6, ενώ είναι μια ανάσα από τον υποβιβασμό.

Ολοταχώς για -6 ο Παναθηναϊκός!

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το διαιτητικό δικαστήριο  δικαίωσε τον Γενς Βέμερ, απορρίπτοντας τις αιτήσεις του Παναθηναϊκού για αποφυγή της νέας ποινής αφαίρεσης βαθμών, μέσω της αποπληρωμής μέρους των οφειλομένων προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κλήθηκε να αποπληρώσει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή εντός της ημέρας, εάν θέλει να αποφύγει την οριστικοποίηση του δεύτερου -3, το οποίο θα φέρει σε ακόμη πιο δυσμενή θέση τον σύλλογο, καθώς η τρίτη ποινή θα σημάνει αυτόματα την αποβολή του τριφυλλιού από το πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόοδος στις συζητήσεις των δυο πλευρών, ενώ οι πράσινοι και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Ετσι, λοιπόν, το -6 αν δεν αλλάξει κάτι πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η ομάδα κερδίζει στο γήπεδο, αλλά χάνει στις δικαστικές αίθουσες, λόγω της απαράδεκτης στάσης της διοικητικής ηγεσίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...