ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε σήμερα μπήκαν τα λεφτά στους λογαριασμούς των παικτών!

Παρά τις διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση, το 35% του Δεκεμβρίου δεν μπήκε στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι αυτό θα γίνει τη Δευτέρα.

Ούτε σήμερα μπήκαν τα λεφτά στους λογαριασμούς των παικτών!

Για μια ακόμη φορά, οι πράσινοι θα πληρωθούν με καθυστέρηση. Κι αυτό γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Βασίλη Κωνσταντίνου στους ποδοσφαιριστές ότι το 35% του Δεκεμβρίου θα μπει σήμερα στους λογαριασμούς τους, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Οσοι παίκτες πήγαν να δουν την κίνηση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, δε βρήκαν χρήματα από την ΠΑΕ.

Η διοίκηση ενημέρωσε ότι τα χρήματα θα μπουν τη Δευτέρα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν πρόλαβαν να κάνουν σήμερα πληρωμές. Οι ποδοσφαιριστές το δέχθηκαν, αν και είναι δεδομένο ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στους διοικούντες, και κάνουν κανονικά προπόνηση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...