ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόστιμο της Euroleague στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Συνεχίζει τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις της η Euroleague τιμωρώντας τον Παναθηναϊκό 55 ημέρες μετά τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Πρόστιμο της Euroleague στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Νέα κίνηση με πολλά ερωτηματικά από πλευράς Euroleague, η οποία συνεχίζει τις επιθέσεις της προς τον Παναθηναϊκό.

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή προστίμου ύψους 3.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας ότι στο ντέρμπι της 2ας Μαρτίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ υπήρχε περισσότερος κόσμος απ’ όσο έπρεπε στις εξέδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Euroleague ανακοίνωσε την ποινή 55 ημέρες μετά τη διεξαγωγή του εν λόγω παιχνιδιού, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της τέταρτης αναμέτρησης με τη Ρεάλ…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...