ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θορθάνο: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Οι δηλώσεις του συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ για το παιχνίδι της Μαδρίτης.

Θορθάνο: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θορθάνο:

«Νομίζω πως κάναμε το χειρότερό μας πεντάλεπτο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Στο τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου παίξαμε απαίσια. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Τα καταφέραμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Αλλά, το τρίποντο με ένα πόδι του Ντόντσιτς, “σκότωσε” τις πιθανότητές μας.

Είχαμε ένα πλάνο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Το είχαμε σχεδιάσει για το φινάλε του ματς, αλλά όχι για τέτοια διαφορά. Ξέραμε πως αν το ματς ήταν στους 8 πόντους, πάνω – κάτω, μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Είχαμε αυτό το πλάνο στο τραπέζι. Το ματς, όμως, ήταν στους 20 πόντους. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τους παίκτες, που είναι “διαλυμένοι” τώρα, για τον κόσμο μας. Ο κόσμος μας είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Ήθελε να πάει στο Βελιγράδι. Δεν τα καταφέραμε, ζητάμε συγγνώμη».

Για τη σεζόν: «Δεν ξέρω τι να πω για όλη τη σεζόν, δεν μπορώ να απαντήσω. Για εμένα, είμαστε η καλύτερη ομάδα. Νιώθουμε άσχημα τώρα. Θα δούμε μετά τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω τη σεζόν. Μου είναι πολύ δύσκολο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που χάθηκε το ματς: «Όπως είπα και πριν, στο τελευταίο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου… εξαφανιστήκαμε. Δεν ξέρω γιατί έγινε. Ίσως ήταν θέμα μομέντουμ. Το ίδιο είχε πάθει η Ρεάλ στο πρώτο πεντάλεπτο το Game 1. Σε εκείνο το σημείο έπρεπε να μείνουμε μέσα στο ματς και να μην κάνουμε ανόητα λάθη. Δεν έπρεπε να τους δώσουμε εύκολα σουτ. Έχασαν μόνο ένα δίποντο στο πρώτο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν πολύ κακή. Δεν είχαμε τις απαντήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...