ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άρθρο Αβραμίδη: Έπεσε σαν Παναθηναϊκός

Αν το παιχνίδι έληγε στο 30′ θα μιλούσαμε για μία μεγάλη απογοήτευση. Τώρα το μόνο που μπορείς να νιώθεις είναι ευλογημένος που βλέπεις μία ομάδα, ακόμα και όταν χάνει, να πολεμάει σαν θηρίο.

Άρθρο Αβραμίδη: Έπεσε σαν Παναθηναϊκός

Θηρίο πληγωμένο μεν, αλλά θηρίο. Και πως να μην είσαι χαρούμενος όταν αυτή η ομάδα, είναι η ομάδα σου. Αυτή η επική ανατροπή στο τέλος, έγινε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε στο τέλος αγνοώντας προκλητικά ποιον είχε απέναντι της. Με έναν προπονητή που τα είχε χάσει απέναντι σε μία άμυνα προσαρμογής που παρέταξε ο Πασκουάλ και με παίκτες που πίστευαν ότι επειδή απέναντι τους δεν βλέπουν τον Γκιστ, τον Ρίβερς και τον Τζέιμς, αλλά τον Παππά, τον Θανάση και τον Γκάμπριελ, μπορούν να χαλαρώσουν.

Ολο το άρθρο του Γιάννη Αβραμίδη στο sportsroom.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.