ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να φύγει ο Μπερτομέου, όχι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ας το καταλάβει ο ίδιος ότι δεν μπορεί να έχει θέση πια σε αυτή τη διοργάνωση, που τη μετέτρεψε σε μια λίγκα βουτηγμένη στον βούρκο της αναξιοπιστίας.

Να φύγει ο Μπερτομέου, όχι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποιος είναι ο Μπερτομέου που μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, δίχως να δίνει λογαριασμό; Ποιος είναι ο κύριος που έχει κάνει την Ευρωλίγκα ένα απέραντι μπασκετικό τσίρκο και “ετσιθελικά” προκρίνονται ομάδες σε επόμενες φάσεις; Δείτε τι έγινε στη Μαδρίτη, αλλά και στο χθεσινό Χίμκι – ΤΣΣΚΑ με τον Πουκλ να στήνει κανονικά τους γηπεδούχους.

Είναι απλό και πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό! Από αυτή τη διοργάνωση πρέπει να φύγει ο κύριος υπεύθυνος γι αυτό το χάλι. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζόρντι Μπερτομέου, που θεωρεί ότι έχει το αλάθητο και δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν (παρά το γεγονός ότι είναι υποχρέωσή του), έχει μετατρέψει την καλύτερη διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, σε μια λίγκα βουτηγμένη στον βούρκο της αναξιοπιστίας και της διαφθοράς. Ας ρίξει μια ματιά στα social media, μετά και τα χθεσινά. Ας δει, επίσης, τι γίνεται στις κερκίδες από την αγανάκτηση του κόσμου.

Κανένας Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν πρέπει να φύγει. Ο εξάστερος αποτελεί μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και είναι τιμή για την Ευρωλίγκα να έχει στις τάξεις της αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Αυτός που πρέπει να αποχωρήσει είναι ο κύριος Μπερτομέου. Αρκετά είπε και πολύ περισσότερο, αρκετά έκανε. Η νέα χρονιά πρέπει να βρει τον Παναθηναϊκό σε μια νέα και καθαρή Ευρωλίγκα και τον Μπερτομέου, στο σπίτι του…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...