ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Πιεγκμπονσάντ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έρχεται για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Πιεγκμπονσάντ

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να «στρώσουν» το έδαφος ώστε να διευκολυνθούν οι τελικές συζητήσεις για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν επί ελληνικού εδάφους.

Η συνάντηση Αλαφούζου – Πιενγκμπονσάντ θα γίνει την Παρασκευή (4/5), ημέρα άφιξης του Ταϊλανδού επιχειρηματία στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ιδίου.

Μέχρι στιγμής, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά όσον αφορά την έκβαση των συνομιλιών, με τους Αλαφούζο και Πιενγκμπονσάντ να βάζουν στο τραπέζι όλα τα καυτά ζητήματα, με πρώτο και κύριο τον τρόπο ανάληψης και διαχείρισης των χρεών από κάθε πλευρά.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...