ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Τι απάντησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο.

Ουζουνίδης: «Έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είναι ένα βαρύ σκορ για εμάς που δεν αξίζαμε. Μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Εμείς χάναμε τις ευκαιρίες και ο αντίπαλος από μία κόντρα προηγήθηκε. Χάσαμε λίγο την ηρεμία μας μετά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά οι λεπτομέρειες και η τύχη στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο και σήμερα ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος του διαιτητή και εκεί τα παιδιά αδειάσανε. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα θα μας λείπουν πολλοί παίκτες και θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τελειώσει η χρονιά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ μαζί με την ΑΕΚ είναι οι καλύτερες ομάδες και ελπίζω να τους αφήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την στάση του κόσμου παρά το σκορ: «Ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Για εμάς δεν είναι εύκολο, κάποια στιγμή θα βγουν όλα στο γήπεδο. Παίζαμε με μία καλή ομάδα και παρ’ όλα αυτά δεν ήμασταν κακοί».

Για την στάση των παικτών: «Ελπίζω να κατέβουν οι παίκτες στην προπόνηση. Μας έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό η ιστορία αυτή. Θα έχουμε απουσίες και ελπίζω τουλάχιστον να παίξουμε όπως μπορούμε και για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους Κάτσε και Μυστακίδη: «Ήταν όρος να μπορούν να παίξουν. Και οι δύο προσπάθησαν. Το πρόβλημά μας δεν ήταν αυτό. Το πρόβλημα ήταν ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο πρώτα γκολ. Μετά χάθηκε η συνοχή της ομάδας και μετά έβλεπες ένα ποδόσφαιρο που δεν ήταν εμείς».

Για το δικό του μέλλον: «Ξέρω τι θέλω αλλά περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εγώ έχω πάρει την απόφασή μου και περιμένω να τελειώσει το ματς με την Ξάνθη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...