ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης, θλάση ο Λουντ

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Ρόμπιν Λουντ.

Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης, θλάση ο Λουντ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ρόμπιν Λουντ ήταν οι μεγάλοι άτυχοι του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς αμφότεροι έγιναν αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» μετέβησαν άμεσα, μετά τη λήξη του ματς, στο νοσοκομείο «Υγεία» για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκαν τα εξής:

Ο μεν Κουρμπέλης έχει εκτεταμένη θλάση στην μεσότητα του δικεφάλου μηριαίου στο αριστερό του πόδι, γεγονός που τον θέτει ένα μήνα εκτός προπονήσεων και φυσικά νοκ άουτ από το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Ξάνθη.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον Λουντ, οι εξετάσεις έδειξαν βαρύ θλαστικό τραύμα στην έκφυση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο Φινλανδός έλαβε αντιφλεγμονώδη αγωγή και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εντός εβδομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...