ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πανάθα πάμε για πρωτιά!

Μεγάλο ματς για την Κ-20 σε λίγη ώρα (12:00), η οποία θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Πανάθα πάμε για πρωτιά!

Σήμερα το ματς της χρονιάς για την Κ-20 του Παναθηναϊκού! Το τριφύλλι υποδέχεται στις 12:00 στο «Γ. Καλαφάτης» τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι κορυφής της Super League υποδομών και θέλει τη νίκη η οποία θα το φέρει κοντά στον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με 66, γεγονός που δίνει χαρακτήρα τελικού στο εν λόγω παιχνίδι, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος (με Ξάνθη και Πλατανιά στην Αθήνα). Εάν οι «πράσινοι» νικήσουν τον «δικέφαλο του Βορρά», τότε θα τον «πιάσουν» στην κορυφή και θα τον ξεπεράσουν, καθώς στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, είχαν φύγει με «διπλό» (1-0).

Άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να νικήσουν στο σημερινό ντέρμπι και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κ-15 η οποία προ ολίγων ημερών σήκωσε την αντίστοιχη κούπα του πρωταθλήματος απέναντι στην ίδια ομάδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.