ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται το τρίτο -3, με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός

Ανακοινώνεται σήμερα η τρίτη αφαίρεση βαθμών για την υπόθεση Βέμερ. Συνεχίζονται οι επαφές, αλλά στενεύουν πολύ τα περιθώρια...

Έρχεται το τρίτο -3, με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην κρισιμότερη εβδομάδα της χρονιάς και ίσως της ιστορίας του, καθώς πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο «μηδέν», όσον αφορά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για το τρίτο -3 που αφορά την υπόθεση Βέμερ και τα περιθώρια στενεύουν αρκετά. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της νέας ποινής, ο Παναθηναϊκός θα έχει μπροστά του πέντε εργάσιμες ημέρες ώστε να βρει λύση με τον Γερμανό μπακ, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό.

Το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα (καθώς η προθεσμία αφορά πέντε εργάσιμες ημέρες), οι «πράσινοι» θα πρέπει να τα έχουν βρει με τον Βέμερ για να μην γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του τριφυλλιού. Οι επαφές συνεχίζονται με την πλευρά του Γερμανού, ο οποίος αξιώνει την καταβολή 300.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν έως ότου βρεθεί η χρυσή τομή, με την ελπίδα πως θα βρεθεί λύση για να αποφευχθεί το μοιραίο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.