Την επόμενη Κυριακή, στο ματς με την Ξάνθη, ολοκληρώνεται μια σεζόν… Γολγοθάς για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τους ποδοσφαιριστές του και τον Παναθηναϊκό, με τον Εβρίτη τεχνικό να δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει πάρει την απόφασή του για του χρόνου, η οποία και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Βάσει των δεδομένων, η νέα σεζόν θα βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη εκτός Παναθηναϊκού. Ο Εβρίτης τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του τράβηξαν «κουπί» κατά τη διάρκεια της σεζόν, προσπαθώντας να βρουν λύσεις και να διατηρήσουν ανταγωνιστική την ομάδα, την ώρα που σε εξωαγωνιστικό επίπεδο τα εμπόδια και οι δυσάρεστες εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Ουζουνίδης δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να συζητήσει το οτιδήποτε με την υπάρχουσα διοίκηση στο τριφύλλι, ωστόσο ίσως υπάρξει ανατροπή δεδομένων, εάν εντός της εβδομάδας αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός.

Τότε και μόνο, ο Ουζουνίδης θα ξανασκεφτεί την απόφασή του, συζητώντας με το νέο καθεστώς, υπό εντελώς διαφορετική βάση (έχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις) για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Όσο τα πράγματα παραμένουν με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Εβρίτης τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS