ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχωρεί ο Ουζουνίδης, θα το ξανασκεφτεί εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ

Ο Εβρίτης τεχνικός έστειλε το μήνυμά του στις δηλώσεις του και τα πάντα δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί όσον αφορά το μέλλον του. Πως θα γίνει η ανατροπή.

Αποχωρεί ο Ουζουνίδης, θα το ξανασκεφτεί εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ | panathinaikos24.gr

Την επόμενη Κυριακή, στο ματς με την Ξάνθη, ολοκληρώνεται μια σεζόν… Γολγοθάς για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τους ποδοσφαιριστές του και τον Παναθηναϊκό, με τον Εβρίτη τεχνικό να δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει πάρει την απόφασή του για του χρόνου, η οποία και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα;
Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα; 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βάσει των δεδομένων, η νέα σεζόν θα βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη εκτός Παναθηναϊκού. Ο Εβρίτης τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του τράβηξαν «κουπί» κατά τη διάρκεια της σεζόν, προσπαθώντας να βρουν λύσεις και να διατηρήσουν ανταγωνιστική την ομάδα, την ώρα που σε εξωαγωνιστικό επίπεδο τα εμπόδια και οι δυσάρεστες εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Ουζουνίδης δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να συζητήσει το οτιδήποτε με την υπάρχουσα διοίκηση στο τριφύλλι, ωστόσο ίσως υπάρξει ανατροπή δεδομένων, εάν εντός της εβδομάδας αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός.

Τότε και μόνο, ο Ουζουνίδης θα ξανασκεφτεί την απόφασή του, συζητώντας με το νέο καθεστώς, υπό εντελώς διαφορετική βάση (έχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις) για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Όσο τα πράγματα παραμένουν με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Εβρίτης τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close