Και η Euroleague το… βιολί της. Τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλη η οικογένειά του πενθούν για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου (αδερφού του Παύλου και του Θανάσου) ο Τζόρντι Μπερτομέου τραβάει το σκοινί της κόντρα στα άκρα για ακόμα μια φορά.

Η νέα πειθαρχική δίωξη της διοργάνωσης, που έρχεται να προστεθεί στον «πόλεμο» των δύο πλευρών, αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρές παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα της Euroleague και οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ αυστηρές. Μάλιστα, στον… ορίζοντα υπάρχει ο ισόβιος αποκλεισμός του Γιαννακόπουλου από τη διοργάνωση, αλλά και η αυστηρή τιμωρία του ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, το άρθρο 25, παράγραφος 1 του κώδικα της διοργάνωσης, βάσει των οποίων ορίζονται οι ποινές για σοβαρές παραβάσεις, αναφέρει πως αντίστοιχα περιστατικά τιμωρούνται με:

α) πρόστιμο από 30.001 έως 280.000 ευρώ. β) προσωρινή αφαίρεση οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων. γ) προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Euroleague. δ) προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα. ε) ολική ή μερική τιμωρία έδρας για μια περίοδο από ένα μέχρι 15 ματς. στ) ένα έως 15 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Από την Euroleague έχει ζητηθεί να συλλέξει όσα στοιχεία χρειάζεται, για την συγκεκριμένη υπόθεση και να αναφέρει αναλυτικά ποιοι μπήκαν στο «στόχαστρο» των posts του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS